Sorryy

Nu är det ju så att vi fotade förut med  Nathas mobil.. = Natha har bilderna=hon är inte här=inga bilder
Men imån får ni bilder lååvar! :D


Hann inte allt jag skulle..

Natha och jag höll på länge i stallet så jag hann inte med att jogga så lite besviken men men inget viktigt ändå? :P
Åkte till ica me grannen och sedan så kollade vi på film men gick sedan till mej och kollade på idol =)



/Pauulina


Tacos:D

Nyss ätit god tacos och ska äta lite godefterätt snart vilket vi aldrig brukar göra men nu så för en gångs skull så blir det de!=)
Natha kommer snart och rider Kicki s då rider vi ut lite lugnt så hinner jag med allt som ska göras-ska även ut och jogga !
Ni får lite fräscha bilder sen från oss outfit och mera :D

Tagga tävling imån i Essunga* Lb A:0/A:0 - Lb+5 akumulator*:)



Saannnnaaaaaa

Idag kommer min kompis Sanna hit och är här tills på måndag =) Hon har jobbat hos min granne Birgitta föra året men flyttade till Öland så hon komemr och hälsar på nu i helgen  !! =)  (hon är 20)

inte hunnit blogga..

Som sagt jag kände mej bra igår när jag skritta Mackan så jag red Kicki också med Mamma i skogen så hon glad =)
Jag drog till träningen ändå för jag kunde ju alltid göra något och det gick jätte bra trots min onda rygg =)
Så nu sitter jag på franskan och rabblar upp massor av ord ,heheh .När jag kommer hem så är shemat så här:
  • Mocka mina boxar
  • Rida Mackan
  • Rida Kicki
  • Putsa och fixa all utrusting till tävling imån
  • Packa in allt
  • Duscha Prinsen M
KLAR!
Detta ska göras så no good updatering från mej något tidsinslällt iaf :)

Rida

Nu ska jag börja med att rida Kicki i skogen så hon får ut och springa lite så hon bliiir glaaaad!
Sen ska jag ut och skritta Mackedemius :)
Ändrade planer.. Skadade me på gympan nyss så jag har sträckt min ryggmuskel så bara skritta mackan blir det..
/Paulina

Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar hos
http://jawesome.blogg.se/2011/september/utlottning-tidsinstallt.html#comment

Skolan :P

Sitter i skolan och lyssnar på Kill everybody av skrillex :) den äger ni borde lyssna på den asså:) http://www.youtube.com/watch?v=F21aifX0lZY&ob=av2e vet inte om ny sida öppnas men ni får ju prova :)
Asså Paulina tycker jag gör många smilys men ni kan gärna kommentera om det är bra eller inte för då vet jag om jag ska sluta göra smilys :P Haha men jag tycker att smilys är väldigt posetiva, så därför skriver jag det :)
Men iallafall så ska jag ha engelska då, kom på att vi hade läxa men som tur har jag övat:D Så jag hoppas att det går bra. Sen idag så har vi besök hemma dom ska prata lite och sånt så jag får rida väldigt sent som är väldigt jobbigt eftersom det blir mörkt så jag måste ha reflexer ;P fick också veta att det ska vara stallmöte den 8 oktober och då måste jag gå upp kl 8:00 :O Lite jobbigt men man får väl nöja sig med det :) 
/NATHA

Engelska nu ...

Ska ha ett litet glos förhör nu i engelskaa  lite rolig ord så ja få la se hur det går .. ::P
Bloggar mer sen när jag kommer hem vid tre tiden =)

Öppna skolan :D

Sitter på öppna skolan nu med lite kompisar ,och spelar plockepinn :)
Ska åka hem nio så ByeBye så länge :)
/PAlle

Mackan <3

Nyss kommit i från stallet,har mockat och ficksat och ridit Mackan :) Kincaid fick en vilodag =)
Red han i padocken och hade lite dressyr träning för grannens stallskötare Kasja . Han är väldigt svår att jobba ibland men idag gick det super!
Han gick iform för det mästa han var lugn och väldigt "enkel" men att jobba och skänkelvikningar och andra övningar :)
Sen gick jag i till manegen och galloperade över en bom några gånger som vart på långsidan med olika tempo lite korta steg sen långa =)
Super bra gick det ! :)

En film från Valsäng i sommras =)


Valsäng 75 cm och andra placerad ! <3

Hej

Hej igår så var jag i stallet med emma. Jag red ut barbacka på Feé me gå hela vägen men emma orkade inte gå hela vägen och ville vända men jag tvingade henne att gå med men sen var vi tvugna att vända för att emma ville vända kommer mer om dagen sen:)
/Natha=)

Håltimma -.-

Har håltimma nu i 1 h och 20 min ingen roligt faktiskt.. Det är så onördigt för isället för detta så kan man ju sluta mkt tidigare .. :S
Men Men nyss gjort två läxor , matte och engelska  ska nog göra franska nu också så man kan alla de där jobbiga orden som jag inte fattar .. HEhehh Rätt kul hade vi när våran lärare stog och chattade med en i min klass som är sjuk nu och Elin fattade inte att det var hon såklart så lite skratt fick vi ! :P
Den som gissar rätt på vem av dom personerna jag är får en länk =)

Trött.. :S

Ska gå upp nu för  klä på mej och sånt sen dra till skolan . :(
Bara så att ni antecknar :P

Gick Jätte bra !

Kom nyss in från stallet och packat in sakerna från bilen =)
Träningen gick jätte bra jag red på han bra , och satt inte och plockade han som jag alltid brukar göra men idag lyckades jag att bara rida på frammåt så han var väldigt duktig.Vi gjorde lite åttvolter , inhes med serier och olika svängar och sådana bra ävningar och det gick super . Så han var vädigt duktig precis som lilla Pippi var idag =)

Läntar inte till vintern .. :S

Gammal fin bild !Fotad av Natha faktiskt ! :)


God feeling yeah...

Har verkligen good feeling känner att jag verklingen behöver dampa loss xD Men iaf nu så sitter jag och kollar på 90210 ;d den är as bra och Matt Lanter är med i den:D han är as snygg ju bara älskar han asså :D Men hinner typ inte blogga mer idag så det får bli imån Hej då :)
/natha

Ändrade planer!

Ska ju ha badminton nu halv åtta men jag åker och hopptränar för Lena nu idag klockan sju istället för att ha badminton så jag har nyss ridit Kincaid och jobbade henne i manegen.Jag jobbade mkt med galoppombyten , krånliga vägar med låg form och mkt med bakmenet vilket gick super ! (:
Så nu får jag gå ut och göra i ordning Maackiis eftersom vi åker 18:20 :)



Nästan så här såg det ut idag fast i padocken och mera "bakben så hon jobbade"







Bästa låtarna just nu ...

Bästa låtarna just nu!
Och denna dunket gaaanska skönt! :D

Entligen slutat !

Som rubriken säg så har jag nyss slutat och jag ska vänta på bussen tills klockan 3 så jag har inte så kul.. MEn man kan ju sitta och blogga haha!
Jag är glad att jag bara har typ 3 läxor varje vecka och inte så här mkt .. :S

Liinnn!

Måste bara tacka för denna fina headern min kompis Linn ! :)

Nathalie

Hej jag är då den "andra" tjejen :) Jag driver då denna bloggen med Paulina som bara bara bor två min från mig;P Det är rätt gött faktiskt för då kan man ju va med varnadra och sånt :)
Men iaf Jag är då Nathalie och är 13 år. Jag fyller år i Januari så jag fyller snart 14 år :D men det är närmre till jul än min födelsedag :P
Men jag rider på min fritid på en häst som heteer Feé, men jag går på ridläger en gång i månaden där red jag en häst som hetter Pigalle:) Jag älskade han verkligen han var som min egna häst ända tills det hemska hände:'(
Pigalle hade en sjukdom som kallas hudcancer, Det lägret jag var på sist så mådde han inte alls bra han kunde inte bajsa, han hade förstoppningar i magen... Han led HELA tiden och jag var så ledsen jag började gråta varje gång jag såg honom försöka bajsa för det kom blod varje gång:( På söndagen(samma dag som vi åkte hem) så var dom tvungna att avliva honom :( Jag kunde inte sluta gråta:( det sista ridturen med honom, sista ryktningen, sista pussen jag gav honom ;( Han var mitt liv ;'(Min älskling var han .
Men jag bloggar väl mer sen har So nu ;P//nathalie

Franska !

Sitter på franskan och har gaaska kul.. Nej men språkval är ju inte så  roligt egentligen förutom alla klasser är där :) Sitter bredvid Ida den bästaste i världen(hon ville att jag skulle skriva det..)
Idag när kommer hem så ska båda hästarna ridas i skogen förmodligen eller i manegen men mer om det sen för nu ska jag jobba :)

Heej ! ;)

Välkommna till min och min kompis nya blogg ;)

Här kommer in få följa oss och  våra hästar framför allt .Vi kommer att blogga mycket under dagarna då vi själva inte gillar när man bara öppnar en blogg så uppdateras den varannan dag så här blir det full fart för hoppningsvis..

En liten presentation av mej själv!

Jag heter då Paulina Villman och bor i Landvetter(Göteborg)Jag har min familj som består av mamma,pappa och syster Isabella . Vi har 12 st djur här hemma = 5 hästar , 3 katter , 2 kaniner och 2 hundar =)

De djur som jag har är kaninerna Lisa Miscovsi och Lavendel, C-ponnyerna Miracos Mac Andrew och Kincaid oh katten Matilda och hunden Bamse :)

Min "stora" ponny kallas för Mackan och jag tävlar nästan vare vecka med han på regional Lb+5 nivå han är super duktig enligt mej och med många fina placeringar så hoppas jag detta fortsätter lika bra som det gjort (a <3






Den andra "lilla" bruna söta ponnyn Kicki har jag som en liten skogs mulle ponny bus som är bäst i världen och ingen INGEN slår henne <3






Jag är 13 år nu och fyller 14 nästa år alltså så går jag i 7:an i Landvetterskolan som liger fem min här ifrån ;;;)

Detta var en liten kort presentation av mej och Nathalies kommer nog  imorgon :)

Nathalie brukar faktist rida på Kicki ibland typ tre ggr i veckan då vi rider ut tillsammans eftersom jag inte hinner rida båda varje dag eftersom jag spelar badminton på tis och torsdagar varje vecka!

ByeBye nu måste jag sova ! :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0